Bljak

Svaki dan sam ovde, na forumu, čitam, pokušavam da naučim nešto, koristim tips&tricks, ali boonex se očigledno oglušuje o potrebama nas GLUPIH i NEUKIH koji nisu tako "pametni" kao što su oni, i naravno, treba kupiti "extended, ultimate", i šta sve još ne modula da bi to ličilo na nešto. Potrošio sam $2000 da bih napravio neki sajt, usrani, ali ni to nije dovoljno jer treba potrošiti još da bi svi bili zadovoljni jer je očigledno da su dolphin moduli toliko siromašni da moraju da se pojačaju sa "extended, ultimate, super, bla, bla...." Skoro 50% modula koje sam kupio nema upgrade. Osnovne stvari od jedne skripte nema, na primer, ima 4 modula za poene, sramota, to treba da ima integrisano u samu skriptu, nema osnovnih stvari kao što je ADMINISTRATOR, MODERATOR i bilo šta što bi pomoglo bilo kome ko pravi "social network" da radi normalno. Moraš kupiti 100 modula da bi ti sajt radio kako treba. Ovim putem bih se zahvalio ljudima koji zaista pomažu svima, ne samo meni, nego svima, a to su:

Deano, Newton27, GG, Prashank, ProfessorSr...etc...VELIKO HVALA SVIMA NJIMA...Razne hostinge sam probao ali jedino gde mi radi Dolphin bez ikakvih problema je ZARCON HOSTING....

Btw...I'm from Serbia and this is my opinion, text above best describes my thoughts...sorry if I made mistakes...

Quote · 1 Feb 2014

First thank your for your kind words about Zarconia hosting! We appreciate that.

Yes you are correct when it comes to adding modules to Dolphin. Dolphin does work out of the box, but to bring your site to life, most will need to purchase modules. We have all had to pay a lot of money for modules. I personally have over $3,000 worth of modules since I have been here and some I don't even use anymore.

When it comes to buying modules, you should always test them on the demo sites (if available) or if you have questions, ask the developer themselves. Eventually you will learn 'who' to buy from and who not to buy from. But like most of us here, we all get burned once or twice.

Translated with Google Translate (sorry for any mistakes):

Prvi zahvali za vrstu riječi o Zarconia hosting! Cijenimo to.

Da u pravu ste kada je u pitanju dodavanje modula za Dolphin. Dolphin ne radi out of the box, ali da bi vaše stranice u život, većina će morati kupiti module. Svi smo morali platiti puno novca za module. Ja osobno imam preko 3000 $ u vrijednosti od modula, jer sam bio tu, a neki čak i ne više koristiti.

Kada je u pitanju kupovina modula, uvek treba ih testirati na demo lokacijama (ako je dostupna) ili ako imate pitanja, pitajte sami programer. Na kraju ćete naučiti 'ko' da kupi i ko da ne kupuju od. Ali, kao i većina nas ovdje, svi smo zapalili jednom ili dva puta.

Nothing to see here
Quote · 1 Feb 2014

Below is the legacy version of the Boonex site, maintained for Dolphin.Pro 7.x support.
The new Dolphin solution is powered by UNA Community Management System.